fbpx

Eplilare Definitiva

Elysion-pro

 

Epilare Definitiva Laser – Elysion-Pro

Sistemul bazat pe laser dioda Elysion Pro este unul dintre cele mai performante aparate de epilare definitiva, conceput de celebul brand spaniol Cocoon Medical, cu rezultate excelente pe orice tip de piele, indiferent de perioada anului.

Spre deosebire de alte aparate sau tehnici prezente actual pe piata in vederea epilarii definitive, Elysion permite ca tratamentul de epilare definitiva si pe pielea bronzata sau foarte inchisa la culoare.

Cum functioneaza tratamentul de epilare definitiva cu laser ?

Elysion-Pro functioneaza pe principiul fototermolizei selective, distrugand cu ajutorul caldurii si luminii, foliculii firelor de par aflati in derm, dar protejand in acelasi timp tesuturile inconjuratoare.
Foliculii produc pana la pubertate parul velus – un puf fin. Raspunzand semnalului hormonal intens declansat la pubertate, o parte din foliculii pilosi se transforma si formeaza firele de par terminale, care sunt peri ce se ingroasa si se inchid la culoare.

Scapa de griji si timp irosit cu tratamentul pentru epilare definitiva laser dioda disponibil la Reshape Clinique!

Care sunt avantajele epilarii definitive cu laser?

– procedura pentru epilare definitiva este nedureroasa si confortabila, gratie sistemului de racire “crystal freeze” al aparatului. Acest sistem mentine o temperatura constanta de 6 grade Celsius in varful aplicatorului, producand o senzatie placuta la nivelul pielii.

– se poate trata orice zona a corpului

– tratamentul de epilare definitiva laser dioda este mai rentabil decat epilarea clasica in ceea ce priveste costurile

– adaptarea parametrilor in funcţie de fototipul pielii şi sensibilitatea fiecărei persoane, face ca Elysion pro sa poata trata orice tip de piele, indiferent de anotimp.

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane.

Cum trebuie pregătită pielea înainte de epilare definitivă cu laser ?

1.Se va renunța la smulgerea părului cu ceară sau cu aparatul de epilat cu cel puțin 4 săptămâni înainte.
2. Părul trebuie să fie ras cu lama cu o seara înainte de ședință, nu se recomanda crema depilatoare deoarece aceasta poate afecta si radacina firului de par. Firul de păr trebuie să fie cât mai scurt, pentru ca energia luminoasă să fie concentrată în rădăcina. Nu este necesar ca firul de păr să depășească suprafața pielii.
3.Pe durata protocolului de tratament este interzisa smulgerea firelor de par
4.Înainte de ședința de epilare definitivă este interzis consumul de medicamente fotosensibile: antiinflamatoare, antibiotice, antidepresive – în funcție de prospect și a vitaminei A.
5. Pentru siguranta maxima, este recomandata respectarea unui interval de 5-7 zile pre- si post- tratament persoanelor care frecventeaza expunerea la soare, solar, bronzarea organică, aplicarea oricărui produs autobronzant sau destinat pigmentarii pielii etc.
Epilare Definitiva

Câte ședințe de epilare definitivă sunt necesare? Cât timp persistă rezultatele?

Acțiunea laserului diodă din aparatul Elysion distruge în totalitate rădăcina firului de păr, fără a mai fi posibilă regenerarea acesteia.
Studiile clinice efectuate la scară internațională, dar și experiența de lucru cu pacienții noștri, demonstrează că pentru rezultate cat mai eficiente sunt necesare 8-10 ședințe, efectuate la un interval de 6-8 săptămâni. Veți observa chiar după numai o ședință, o reducere considerabilă a firelor de păr nedorite, iar cele care nu au fost distruse încă vor crește mai lent și mai subțiri.

Epilare Definitiva Laser La Reshape Clinique Bucuresti

Rolul clinicii Reshape este sa verifice raspunsul terapeutic al tratamentelor si sa determine care este protocolul corect de aplicare, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Elysion Pro a fost realizat de o echipa de profesionisti in domeniu, pe baza unor studii clinice cu rezultate dovedite. Lucrand intr-un mod extrem de sigur si avand in vedere toate variabilele care pot influenta protocolul corect de tratament, oferim maxima eficienta si siguranta.

Echipamentul Elysion Pro indeplineste standardele de calitate ISO 9001 si ISO 13485, specifice echipamentelor medicale.

*Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile fiecarei persoane.

Intrebări frecvente ale clienților despre epilare definitivă !

Ce este indepartarea părului cu laser?

Scopul îndepărtării părului cu LASER este de a distruge foliculul acestuia, astfel încât părul să nu mai apară. Pentru a obține acest rezultat, se utilizează un LASER cu o lungime de unda capabila să atingă foliculul. Energia luminoasă aplicată este absorbită de melanină și este transformată în căldură, distrugând foliculul fără a afecta țesuturile din jur.

Cum functioneaza elysion-pro?

Elysion-pro folosește principiul selectiv de fototermoliză care constă în transmiterea fasciculului LASER la melanina, cea care conferă părului culoare, distrugând foliculul fără a afecta pielea.
Elysion-pro funcționează cu sistemul exclusiv de „înghețare a cristalului”. Acest sistem exclusiv funcționează prin menținerea unei temperaturi constante de 6 ° C la vârful piesei de mână, bazat pe TRT (timpul de relaxare termică), producând o senzație plăcută pe piele în timpul îndepărtării părului.

Este tratamentul de epilare definitiva cu elysion-pro potrivită pentru toate tipurile de piele?

Fototipurile de piele sunt clasificate pe o scară de la I la VI în funcție de tonul pielii, părului și de capacitatea de bronzare. Fototipul I corespunde persoanelor cu un ten foarte palid și păr roșu, iar fototipul VI corespunde persoanelor cu pielea neagră si par inchis la culoare. Îndepărtarea părului cu elysion-pro este potrivită pentru tratarea tuturor tipurilor de piele, inclusiv fototipul VI, astfel încât sesiunile de îndepărtare a părului pot continua și în timpul verii fără a fi necesara oprirea tratamentului.

Este indepartarea parului cu laser definitiva?

Foliculii firelor de par se pot afla in urmatoarele faze de crestere: anagena- foliculi activi, catagena si telogena- foliculi inactivi. LASERUL va actiona pe firele de par aflate in faza anagena, distrugandu-le definitiv radacina. Dupa terminarea fazei telogene, parul isi reia ciclul de crestere reintrand in faza activa, astfel vor fi eliminate în următoarele sesiuni.

Câte sesiuni sunt necesare pentru epilare definitiva?

Durata tratamentului va fi influențată de tipul de păr, de zona tratată și de nevoile fiecărui pacient. În general numărul sesiunilor variaza între 6 și 10, întotdeauna în funcție de caracteristicile fiecarui pacient. Pentru a păstra permanente rezultatele epilării definitive este recomandată 1 ședință de întreținere la un interval de 8-12 luni.

Cât durează fiecare sesiune de epilare?

Depinde de dimensiunea zonei. Acesta poate varia între 5 minute (buza superioară) și între 30 și 60 de minute (picioarele întregi).

Tratamentele elysion-pro au efecte secundare?

Efectele secundare ale îndepărtării părului prin epilare definitiva LASER sunt minime, totuși acest tip de tratamente nu este recomandat în cazul in care: sunteti insarcinata, alaptati, prezentati tatuaje, infectii active la nivelul pielii ori mucoaselor, suferiti de o boala oncologica activa sau in antecedente.

EnglishRomanian